• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Gigi és Jerzy kapott egy kameramentes órát, vajon kihasználják?

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,


ÚJABB BALHÉK ÉS A KIHÍVÁS TARTJA LÁZBAN A VILLALAKÓK ÉLETÉT

Sűrű hetük van a Villalakóknak: javában zajlik a parlamentáris hét, emellett továbbra is érvényben van a Nagy Fitt Program, sőt: tart még a dohányzásellenes program is. És ha ez még nem lenne elég, ma végre kiderül Gombi kivel méri össze erejét a Párbajon.

Éva és Szandika között napok óta feszült a hangulat: a Plasztikcica ugyanis ki akar menni a Villából, ezért Éva szerint nem méltó arra, hogy játsszon a főnyereményért. Emiatt a két csaj között volt is egy komoly balhé, ami után Éva elköltöztette a fekhelyét Szandika mellől. Természetesen Szandi nem szomorkodott sokáig, hiszen rögtön felajánlotta a megüresedett helyet Anikónak. Ezen Éva ismét kiakadt, így a két barátnő újra egymásnak esett. A szócsatába Anikó is beszállt. Végül a Törtető csaj könnyes szemmel kibékült a Plasztik lánnyal, így békében hajtották álomba a fejüket.
Videó



Nem telt azonban mindenkinek felhőtlenül az éjszakája: Lászlót egyrészt az italozó lakótársai nem hagyták aludni, másrészt a lelkiismerete, hiszen ő juttatta hozzá társait az alkoholhoz. Ő ugyanis a Népjóléti Miniszter, csak ő ismeri az italokat rejtő vitrin számkódját, ezért a többiek csak akkor ihatnak, ha László ad nekik. Pontosan ezért Laci eldöntötte, lemond posztjáról. Laci vívódásával szemben Alekosznak ígéretesen indult az estéje. Éva ugyanis a Szandikás balhé után a nőfaló hellént választotta ágytársának. A Villa Okostojása nem bírt magával, rámászott Évára, aki ettől teljesen kikészült. Közben Gombi sem tétlenkedett, már a Kihívásra készült, negatív jelzőket írt össze Alekoszról.
Videó



A folytatásban az alkoholfogyasztásról vitáztak a Villalakók: Laci miután lemondott posztjáról, a lakók megválasztották az új Népjóléti Minisztert, Jerzyt. Éva természetesen ismét kiakadt, mert úgy gondolta a piás témával Őt támadják. Érzéseit megosztotta társaival is.
Videó



A Villában zajlik a parlamentáris hét, és mostanra a játékosok egész jól belejöttek a törvényhozásba. Többek között beterjesztettek egy törvényjavaslatot a reggeli ébredés rendjével kapcsolatban. Ennek persze nem mindenki örült. Míg Béci úgy érzete, végre rendes kerékvágásba kerülhet az élet, addig például Gombi nem tudta komolyan venni a dolgot. Ez pedig konfliktust eredményezett a két barát között. A hülyéskedés Giginek sem tetszett, teljesen kiakadt Jerzyre, hogy a többiekkel mókázott.
Videó



Gigit tehát zavarja, hogy Jerzy ennyire gyerekes. A Villa szerelmesei között egyébként sincs minden rendben, hiszen egyikük sem biztos az érzéseiben. Tegnap például megpróbáltak szakítani is egymással. A tegnapi online szavazáson Önök megszavaztak Gigiéknek egy kameramentes órát, hogy nyugodtan tisztázhassák, mit is szeretnének egymástól. Önök döntöttek, mi pedig közöltük velük a végeredményt. A kameramentes hír nem villanyozta fel a szerelmeseket, Gigit és Jerzyt is kétségek gyötrik a privát óra miatt. Lakótársaik pro és kontra tanácsokkal látták el a fiatalokat.
Videó





Szerda esti Összefoglaló : Videó



Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.